Verbouw

Verbouwen van woningen

In de loop van de tijd kunnen uw woonwensen veranderen. U kunt er voor kiezen om te verhuizen of om uw huis te verbouwen. Er zijn tal van mogelijkheden om uw huis aan te passen, bijvoorbeeld door een aanbouw

voor het vergroten van de woonkamer, keuken, badkamer of een uitbouw met een garage, woonserre, dakkapel of dakopbouw. Ook het aanbouwen van een werkkamer of speelkamer voor de kinderen is een veelgevraagde vorm van woning aanbouw. Het vergroten van het woonoppervlak en daarmee het vergroten van het woongenot heeft veel voordelen.

Met een dakkapel creëert u een extra ruimte op de bovenste etage, vaak gebruikt als extra slaapkamer of als werkkamer. U kunt echter ook kiezen voor een aanbouw op de begane grond, al dan niet in combinatie met een balkon of terras waardoor u ook uw leefruimte buiten vergroot. Naast het creëren van extra leefruimte heeft een aanbouw nog meer voordelen. Zo kunt u met een aanbouw direct meer licht krijgen in uw woning. Een veel lichtere (woon-) keuken, living, werkkamer of atelier.

Als u uw woning kunt aanpassen aan uw wensen en behoeften dan zult u minder snel willen verhuizen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een betere doorgang naar de tuin te realiseren of uw buitenruimte te vergroten door het creëren van een terras of balkon. Ook zal de waarde van uw pand worden vergroot, kunt u zich onderscheiden van buren en krijgt uw woning een mooiere aanblik.

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van verbouwen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.